Selectează o Pagină

Admisie

Clapeti Flash 3300:

Clapeții Flash 3300 reprezintă un progres revoluționar în materie de control al aerului. Direcția aerului nu este afectată de clapetul de admisie (cantitatea de aer). Intre timp, acest sistem de admisie a aerului și-a dovedit valoarea în sutele de hale din toată lumea.

Flash 3300 direcționează aerul proaspăt de afară înainte să pătrundă în hală. Direcția aerului este influențată de lamelele ajustabile. Acestea pot fi reglate oricând doriți. Cantitatea de aer este ajustată cu ajutorul unei uși glisante foarte bine izolată (22mm XPS polistiren extrudat).

Clapeții de admisie sunt potriviți pentru mai multe hale de creștere a animalelor: păsări, porci și viței. Sistemul este disponibil, de asemenea, și în varianta transparentă (care permite pătrunderea luminii naturale).
Sistemul de admisie Flash este indicat pentru situațiile în care un volum mare de aer trebuie direcționat în anumite puncte ale halei:
– In cazul halelor cu o lățime foarte mare, Flash poate ghida aerul pe distante mari
– Evită obstacolele din hală, cum ar fi cuștile, cuibarele automate și grinzile de acoperiș.
– Fără curenți de aer în cuibare.

ModelCapacitate la 20 PaDimensiuni (mm)
Clapeti Flash 3300 3300 m³/h580x390

Clapeti X-stream:

Clapeții de admisie X-stream sunt fabricați dintr-un plastic foarte rezistent. Cadrul de 40 mm grosime conține la interior polistiren expandat dens, ceea ce îi conferă un grad ridicat de izolație termică.
Sunt disponibile doua metode de acționare, prin intermediul unui reglaj simplu cu arc. Ajustarea standard pentru clapetul de admisie este cea cu închidere automată, însă dacă optați pentru deschidere, acest lucru poate fi schimbat foarte ușor.

Clapetul se deschide la început doar in partea de sus, trimițând tot aerul de intrare spre coamă. După o perioadă prestabilită, acesta se deschide și în partea de jos, direcționând admisia de aer înspre podea, creând astfel un amestec plăcut.
Sistemul 3 in 1 permite deschiderea individuală în trepte a celor 3 clapeți de admisie, folosind doar un vinci cu motor. Acest sistem creează un debit de aer mai profund în momentul în care folosiți ventilația minimă.

ModelCapacitate la 20 PaDimensiuni (mm)
Clapeti admisie X-stream2250 m³/h385x355

Clapeti AK1700:

Clapetii de admisie AK1700 sunt fabricati dintr-un plastic durabil, de cea mai inalta calitate, anti UV. Clapetii sunt prevazuti cu o plasa de protectie impotriva pasarilor si  insectelor. Arcul de resetare este facut din otel inoxidabil de calitate rezistent la rugina. Acest model are trei unghiuri de deschidere pentru o ventilatie mai buna si este prevazut cu o placa izolatoare din polistiren de 20mm pentru a preveni pierderea de caldura in anotimpul rece. 

Model Capacitate la 20 PaDimensiuni montaj (mm)
Clapeti admisie AK17001700 m³/h560X270

Clapeti AK2700:

Clapeții de admisie AK2700 sunt fabricați complet din plastic. Cadrul conține la interior polistiren expandat dens, ceea ce îi conferă un grad ridicat de izolație termică. Sunt usor de montat in perete indiferent de tipul materialului. Trapa clapetului efectueaza o miscare lina si usoara iar forma acesteia asigura o directie corecta a fluxului de aer. 

 

ModelCapacitate la 20 PaDimensiuni montaj (mm)
Clapeti admisie AK27002700 m³/h660X310

Clapeti AK4500

Clapetii de admisie AK4500 sunt fabricati dintr-un plastic durabil, de cea mai inalta calitate, anti UV. Clapetii sunt prevazuti cu o plasa de protectie impotriva pasarilor si  insectelor si cu un deflector pentru directionarea aerului individual in functie de hala prin ajustarea unghiului deflectorului.  Arcul de resetare este facut din otel inoxidabil de calitate rezistent la rugina.  

ModelCapacitate la 20 PaDimensiuni montaj (mm)
Clapeti admisie AK45004500 m³/h868x390