Selectează o Pagină

Racire

Paduri de racire

Pentru racirea halelor de pui producem panouri cu paduri de carton. Padurile de racire Alke sunt compuse din faguri de carton prinsi in jgheaburi din otel galvanizat. Acest echipament este cel mai eficient sistem de racire a unei hale de crestere a pasarilor. Poate cobori temperatura ambientala cu pana la 10°C.
Structura panourilor a fost conceputa in scopul maririi suprafetei umede/ de racire, pentru a asigura o eficienta inalta de evaporare. Panourile de evaporare sunt pozitionate pe o parte, iar ventilatoarele de evacuare pe cealalta parte a halei, pentru a crea un vacuum pentru admisia de aer proaspat, admisie ce se face prin intermediul unui panou de evaporare. Cu ajutorul acestui panou, aerul este racit.

DimensiuniMaterialCapacitate
300 x 200 x 15 cmCarton/otel galvanizat33.000 m³/h la 20 Pa

Spin Disk

Pentru umidificarea halelor de crestere a pasarilor va recomandam spin disk-ul Alke. Acesta produce o ceata de apa ce ajuta la eliminarea umiditatii din hala.
Orificiul special ce regleaza volumul de apa din discul rotativ, poate fi deschis sau inchis. Acest disc va prelua apa din zona centrala. Forta centrifuga va arunca apa spre exteriorul discului. Aceasta va produce un con de ceata foarte fina, care se va evapora imediat. Cu ajutorul curentilor de aer creati datorita ventilatiei, se va obtine un amestec ideal de vapori de apa si aer in hala.

Avantaje:

– dispozitiv din aluminiu, cu componente de inalta calitate;
– asamblare usoara;
– poate fi folosit si pentru dezinfectia halelor;
– finisaj epoxidic;
– model standard: suspendare tavan, 400V, trifazic;
– optional: 230V – model trepied.

Consum apaMotorMaterialGrad izolatie
15 - 30 litri0.55 kW 400VAluminiuIP55