Dozator medicamente

Pentru buna funcționare a sistemului dumneavoastră de adăpare, va recomandăm utilizarea unei unități de control. 
Aceasta unitate constă într-o combinație de filtre pentru reducerea presiunii apei și pentru filtrarea acesteia, 1 apometru și 2 robineți cu bila cu 3 căi pentru un debit mare al apei; toate aceste componente sunt montate pe un panou de apa rezistent.
Puteți conecta panoul de apă la un mixer de medicamente. 

 

Dozatorul de medicamente 

Mixerul de medicamente cu pistoanele proporționale va oferă o alternativă ieftină la tehnologia electrică tradițională. Spre deosebire de pompele electrice tradiționale, pistoanele dozatorului nu necesită electricitate. Sunt ușor de instalat și de întreținut, fiind ideale pentru instalațiile cu un debit mediu sau mare.

Injectare precisă:

Debitul proporțional garantează injectarea unei cantități exacte de substanțe medicamentoase de fiecare dată, indiferent de presiune. Un manșon de reglare vă permite să modificați procentajele – repede si simplu – pentru a întâmpina cerințele dumneavoastră de dozare. Costurile medicamentației vor fi reduse datorită faptului că procesul de injectare presupune mult mai puține pierderi.

Construcție durabilă și ușurință in operare:
Unitatea este fabricată dintr-un material mixt ce este mai sigur decât PVDF (policlorură de viniliden), fiind rezistent la temperaturi foarte scăzute, la substanțele chimice folosite și la presiunile mari de operare.